English Deutsch Español  
en moto de lloguer per amèrica

Lloga la teva Moto en qualsevol racó del Món!!

Gestionem el vostre lloguer de motos en països estrangers. Els nostres serveis són completament individualitzats. No som una màquina de reserves. Procurem de trobar la millor opció per a cada cas individual i oferim la informació més exacta i detallada sobre les condicions i el funcionament del lloguer. La nostra gestió del procés de reserva serà especialment útil si teniu dificultats amb l'idioma del país destino.


Moto de lloguer al Grand Canyó La disponibilitat de certs models o determinades marques depèn de l'oferta a cada país; t'orientem què motos pots aconseguir. El cost dels nostres serveis és de 25 € per a cada contracte de lloguer, transferible al nostre compte bancari. El funcionament del lloguer no podria ser més senzill: Ens demanes un pressupost, si estàs d'acord et manem una fitxa de reserva que has d'omplir degudament amb les teves dades. Després et reservarem la moto i dins de pocs dies t'enviarem tota la documentació. L'empresa de lloguer et carregarà les taxes directament en la teva targeta de crèdit; nosaltres no ens posarem al mig.

En Moto de alquiler por la Angeles Crest Highway en California

Et gestionem la reserva i t'orientem sobre tots els detalls.

Quan et planteges un viatge a un país llunyà, et sortiran molts dubtes, sobretot si no domines l'idioma. Nosaltres et podem treure dels teus dubtes: Què passa en cas d'una avaria? Quina fiança haig de deixar? Puc donar-los les dades de les meves targeta de crèdit? T'expliquem detalladament les condicions de lloguer, t'orientem sobre el funcionament del tràfic al país destino i fins i tot et podem suggerir itineraris personalitzats.Motos de alquiler cerca de Los Angeles Actualment treballem amb agències en 9 països. Pots escollir entre 72 bases de recollida i devolució. Dins d'un mateix país pots retornar la teva moto en un lloc diferent al lloc d'origen, però caldrà pagar una taxa addicional. Podem gestionar el teu lloguer en uns 28 països més, fins i tot en llocs tan exòtics com Índia, Vietnam, Laos, Namíbia o Madagascar. I la xarxa va creixent ...

Si ens indiques la teva destinació, les dates exactes del teu viatge i el tipus de moto desitjat, et preparem un pressupost personalitzat.

Mapa de los puntos de alquiler de motos en el mundo

 

Petició de Pressupost per una moto de lloguer
Emplena tots els espais marcats*. Et respondrem el més aviat possible.
El teu nom
E-Mail*
Pais destí
Data de recollida
Calendario  Format: (dd.mm.yyyy)
Dies de lloguer
Tipus de Moto
Quantidad de Motos
Els teus comentaris
(Caràcters restants: 2500)
    

DWFormgenerator 7.4.0